یارانه چه کسانی قطع شده؟ روابط‌عمومی فرودگاه‌های خراسان‌رضوی: عملیات فنی خطوط گاز در محدوده فرودگاه مشهد، از ساعت ۱۹ تا ۲۲ امشب / نگران صدا‌های ناهنجار اطراف فرودگاه نباشید ادامه واریز حقوق شهریور مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی سخنگوی صنعت آب: انتشار تصاویری مبنی بر پیدا شدن لوله انتقال آب به کشور کویت کذب محض است پیش بینی قیمت دلار سه‌شنبه اول مهر ۱۴۰۴ پیش بینی قیمت طلا و سکه سه‌شنبه یک مهر ۱۴۰۴ حذف حدود ۳ میلیون نفر دیگر از یارانه بگیران به نسبت مرداد ۱۴۰۴ یارانه شهریور ۱۴۰۴ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد قیمت طلا، دلار و سکه امروز ۱۴۰۴/۰۶/۳۱ پیش بینی قیمت دلار دوشنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۴ پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۴ دلیل کاهش دریافتی برخی از بازماندگان تامین اجتماعی آغاز پرداخت حقوق شهریور ماه بازنشستگان کشوری و فولاد از عصر امروز پیش‌فروش قطعات سکه طلا دولتی با موعد تحویل زمستان ۱۴۰۴ بازگشت ساعات کاری بانک‌های دولتی و نیمه‌دولتی به روال عادی از اول مهر

غیر قانونی بودن افزایش لوازم خانگی

مدیر کل دفتر صنایع فلزی و لوازم خانگی وزارت صمت افزایش لوازم خانگی را غیر قانونی و بدون مجوز این وزارتخانه اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۴ - ۲۶ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 18
کد خبر: ۱۰۵۹۷۴

به گزارش راهبرد معاصر مدیر کل دفتر صنایع فلزی و لوازم خانگی وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) اعلام کرد که افزایش قیمت لوازم خانگی، بدون مجوز وزارتخانه بوده و غیرقانونی است. پیش‌تر رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی گفته بود شنیده‌ها حاکی از این است که شرکت‌ها می‌خواهند پنج درصد محصولات خود را گران کنند و در روزهای اخیر هم گزارش‌هایی از افزایش قیمت برخی شرکت‌ها منتشر شده، اما دبیر انجمن صنایع لوازم خانگی دیروز گفت که طی دو ماه گذشته درخواستی برای افزایش قیمت به این انجمن ارسال نشده است. بر این اساس و با توجه به اظهارات امروز یکی از معاونان وزارت صمت، به نظر می‌رسد افزایش قیمت لوازم خانگی خودسرانه بوده است.

در این رابطه کیوان گردان، مدیرکل دفتر صنایع فلزی و لوازم خانگی وزارت صمت، در یک برنامه تلویزیونی گفت: تولیدکنندگان لوازم خانگی در سال جاری افزایش قیمت نداشتند. بعد از دستور وزیر صمت درباره بررسی افزایش قیمت در بازار لوازم خانگی، بسیاری از شرکت‌ها را  بررسی کردیم. خیلی از شرکت‌ها افزایش قیمت نداشتند.

اما به گفته وی برخی شرکت‌ها افزایش قیمت چهار تا پنج درصدی داشته اند که تذکر لازم به آن‌ها داده شد.

مدیرکل دفتر صنایع فلزی و لوازم خانگی وزارت صمت در ادامه تاکید کرد که هرگونه افزایش قیمت در سطح عرضه لوازم خانگی، قبل از بررسی کارشناسی از سوی وزارت صمت و صدور اجازه برای افزایش قیمت، غیرقانونی است و با متخلفان برخورد می‌شود.

وی در پایان تاکید کرد که وزارت صمت هنوز هیچ اجازه‌ای برای افزایش قیمت صادر نکرده و افزایش قیمت‌های اعمال شده در حال حاضر غیرقانونی است./ایسکانیوز

ارسال نظر
آخرین اخبار